• +386 (0)8 200 48 90
  • info@pocivavsek.si

Proizvodna razdelilnih omar

PROIZVODNJA

  • Izdelava električnih omar za razdelitev in meritev električne energije.
  • Izdelava električnih naprav za krmiljenje in nadzor tehnoloških procesov.
  • Izdelava razdelilcev za gradbišče.
  • Izdelava razdelilcev za splošne električne inštalacije.

IZDELAVA STIKALNIH BLOKOV

Naše podjetje ima torej lastno moderno proizvodnjo stikalnih blokov, ki so namenjeni napajanju in krmiljenju različnih objektov, naprav in strojev. Izdelujemo širok spekter stikalnih blokov, vključno z naslednjimi:

  1. Energetske elektro omare: To so stikalni bloki, ki se uporabljajo za napajanje in distribucijo električne energije v različnih objektih, kot so industrijske hale, komercialni prostori, pisarne, stanovanjske stavbe itd. Energetske elektro omare zagotavljajo varno in zanesljivo oskrbo z električno energijo ter vključujejo varovalke, odklopnike, merilnike in druge komponente za nadzor in zaščito električnih tokokrogov.
  2. Krmilno procesne elektro omare: Te omare so namenjene krmiljenju in nadzoru procesov v industrijskih okoljih. Uporabljajo se v različnih panogah, kot so avtomatizacija, proizvodnja, energetika itd. Krmilno procesne elektro omare vsebujejo kontrolne elemente, senzorje, PLC (programirljive logične krmilnike), HMI (človek-strojno vmesnike) ter druge naprave za krmiljenje in nadzor procesov.
  3. PMO – priključno merilne omare: To so omare, ki se uporabljajo za priključitev in merjenje električne energije v različnih objektih, kot so stanovanjske hiše, poslovni prostori, večstanovanjske stavbe itd. PMO omare vsebujejo merilne naprave, varnostne elemente, odklopnike in druge komponente, ki omogočajo nadzor in merjenje električne energije za plačilo in upravljanje.
  4. Gradbiščne omare: Te omare so posebej zasnovane za gradbišča, kjer je potrebno zagotoviti začasno napajanje in krmiljenje. Uporabljajo se za gradnjo objektov, cest, infrastrukturnih projektov itd. Gradbiščne omare so običajno robustne, prenosne in odporne na vremenske vplive. Vključujejo komponente, kot so odklopniki, vtičnice, generatorji, stikalne naprave in drugo opremo za zagotavljanje električne energije na gradbišču.

Vsi naši izdelani stikalni bloki so opremljeni s CE znakom, kar pomeni, da so v skladu s tehničnimi predpisi EU. To označuje skladnost z ustreznimi varnostnimi predpisi.

Projektiranje / Tehnična razsvetljava

SPOZNAJMO SE

Tukaj smo za vaša vprašanja