+386 (0)8 200 48 90 info@pocivavsek.si

Družbena odgovornost


V življenju so poleg ustvarjanja dobrih poslovnih rezultatov pomembne tudi stvari, ki omogočajo razigrano, bolj kakovostno in lepše življenje. Skupina Počivavšek skrbi, da lahko zaposleni in prebivalci okolja, v katerem podjetje deluje, razvijejo svoje talente in prebivajo v zelenem okolju.Otvoritev

Zaposleni

Skupina Počivavšek temelji na ljudeh – naših zaposlenih, ki so duša celotnega podjetja. Zato skrbimo za njihovo usposobljenost in vsem omogočamo udeležbo na strokovnih seminarjih. Hkrati gradimo medsebojno zaupanje, spoštovanje in skupinski duh s srečanji zaposlenih na piknikih ali praznovanjih.


Okolje

Narava nam nudi osnovne dobrine, brez katerih ne bi mogli preživeti, zato v Skupini Počivavšek skrbimo, da ostane čista in lepa tudi za naše potomce. Pri našem poslovanju se trudimo zmanjšati vpliv na okolje, našim strankam pa nudimo široko paleto varčnih in okolju prijaznih prodajnih materialov.Otvoritev2

Lokalna skupnost

Ljudje, ki živijo z nami in okoli nas že vrsto let, nas vedno podpirajo, zato jim želimo dobro tudi povrniti. S sponzorstvi in donacijami podpiramo plesalce Plesne šole Miki; Košarkaški klub Helios Domžale; KD Godbo Domžale, okoliška prostovoljna gasilska društva in športne prireditve.

 

KONTAKTI

Elektroinženiring

M: +386 (0)31 615 278
E:andrej.pocivavsek@pocivavsek.si

M: +386 (0)31 359 130
E: miha.kotnik@pocivavsek.si


Projektiranje / Tehnična razsvetljava

M: +386 (0)31 359 130
E: miha.kotnik@pocivavsek.si


Računovodstvo

T: +386 (0)8 200 48 90
E: info@pocivavsek.si
E: anja.marin@pocivavsek.si
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke