+386 (0)8 200 48 90 info@pocivavsek.si

O družbi Počivavšek


Skupina Počivavšek je podjetje s tradicijo v elektro dejavnosti. Je pozitivno misleče, stroškovno učinkovito in odlično organizirano podjetje, ki svojim strankam nudi material za elektroinštalacije, montažo elektroinštalacij, projektiranje projektov osvetlitve in lighting studio s pomočjo lastnih prodajnih kanalov veleprodaje, maloprodaje in elektroinštalacij. V partnerstvu s podjetjem Phillips na področju razsvetljave sledi razvoju panoge in skrbi za družbeno odgovorno poslovanje do zaposlenih in lokalnega okolja.

Vizija

Skupina Počivavšek je v javnosti prepoznana kot strokovnjak na področju elektroinštalacij in svetlobe, ki svojim kupcem nudi mnogo več kot samo izdelke. Želi utrditi svoj položaj na lokalnem trgu in se širiti tudi v regiji.

Vrednote

Temeljne vrednote, ki jih podjetje živi, so inovativnost, napredek, tradicija, sproščen odnos med zaposlenimi, do strank in partnerjev, zadovoljevanje potreb različnih krogov strank, nudenje vrhunskega tehničnega svetovanja, kakovostnih izdelkov in storitev po ugodnih cenah ter skrb za osebnostni razvoj in socialno varnost zaposlenih.Akcije

Aktualno

Novice

Aktualno

KONTAKTI

Elektroinženiring

M: +386 (0)31 615 278
E:andrej.pocivavsek@pocivavsek.si

M: +386 (0)31 359 130
E: miha.kotnik@pocivavsek.si


Projektiranje / Tehnična razsvetljava

M: +386 (0)31 359 130
E: miha.kotnik@pocivavsek.si


Računovodstvo

T: +386 (0)8 200 48 90
F: +386 (0)1 721 61 06
E: info@pocivavsek.si
E: anja.marin@pocivavsek.si
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke